Rugpjūčio patarimai

    Rugpjūtis arba dar žinomas, kaip augalų mėnulio mėnuo. Per šį mėnesį geriausia pabaigti tai kas buvo pradėta, užbaigti visas derybas, susitarimus ir laukti rezultato. Naudinga užsiimti kūrybiškomis užduotimis, leisti fantazijai sklisti, užsiimti kuo nors maloniu. Kadangi naktys trumpėja naudinga naudoti energiją iš vasaros laiko ir laikotarpio, kadangi jo likę visai nedaug, reikėtų užbaigti visus ritualus pradėtus vasarą iki jos pabaigos.
    Šio mėnesio akmenys yra tigro akis, karneolis, topazas.
    Spalvos: raudona, oranžinė ir geltona. 
    Žolelės: ramunėlės, bazilikai, rozmarinas. 
    O stichijos atitikmuo -ugnis. Taigi, jeigu namie deginate žvakes, šį mėnesį neprašausite su raudonos, oranžinės ar geltonos spalvos žvakėmis. Jeigu nesate bandę, galite pabandyti minėtų išgerti minėtų žolelių arbatą. Bei į rankinę ar piniginę, kažkur šalia savęs įsidėti topazą, tigro akį ar karneolį, žinoma jeigu nejaučiate, kad akmenys ne jums.


    Galite išvardintus dalykus naudoti kartu arba pasigaminti labai stiprią energetinę žvakę. Energetinę žvakę pasiruošti labai paprasta. Išsirinkite žvakę (pagal minėta spalvą), kuri būtų indelyje. Su fenu pakaitinkite žvakės paviršių, jog šiek tiek apsilydytų paviršius, tuomet kol nesustingo vaškas, sudėkite kristalus, žoleles. Vaškas turėtų sustingti labai labai greitai, todėl reikėtų pasiruošti iš anksto viską, ką norėsite dėti ant žvakės viršaus. Nebūtina dėti visų kristalų ar visų žolelių, tik tas kurios jus patraukė. Kalbant apie žoleles galite naudoti ir džiovintas. 



Komentarai