Dovanos ezoterika besidominčiam

Sveiki,

Turite savo aplinkoje žmogų, kuris domisi ezoterika ir nežinote ką padovanoti? Dalinuosi idėjomis:

1. Švytuoklė. Nuostabus įrankis, kurį galima nešiotis su savimi, ieškoti daiktų ir atsakyti tą pačią minutę į dominančius klausimus " TAIP/NE". Švytuokles galite įsigyti parašę man į ruteliomagija@gmail.com Jos ateina su instrukcijomis, bei patikrintos ar turi reikiamą energiją. 



2. Taro kortos. Turbūt pačios įdomiausios kortos Wild Unknown. Sukurtos Kim Karns. Kortos, kuriose nėra žmonių figūrų, o žmones atvaizduoja pagal jų savybes - gyvūnai. Pvz.: tradiciškai Rider - White kaladėje monetų karalienė tamsių bruožų moteris, žiūrinti žemyn, tačiau Wild Unknwon kaladėje, ši korta pavadinta "Monetų motina" ir atvaizduota stirna žiūrinti į mus. 




Kitos kortos, kurias rekomenduočiau tai, kiek daugiau pažengusiems Thoth Tarot. Sukurtos labai spalvingos ir šokiruojančios persono Aleister Crowley. Tačiau šias kortas studijuoti bus sunku, reikalinga papildoma literatūra, ne tik kortos ir kartu ateinanti knygelė, tačiau papildoma rimta literatūra. Nebloga knyga -  Gerd Ziegler "Mirror of the Soul".



Taro kortas galite įsigyti amazon.co.uk arba bet kurioje ezoterinių prekių parduotuvėje. 


 3.  Amuletas arba talismanas. Talismanai ir amuletai, kuriuos paruošiu yra įkraunami konkrečiai tam žmogui, todėl norint duoti pasinaudoti, kitam žmogus, jis paprasčiausiai neveiks. Įkraunu tokius:
Talismanai (10€, kartu su siuntimo išlaidomis):
Svorio metimo, sveikesnio kūno talismanas
Sėkmingo nėštumo talismanas
Sėkmingo pastojimo talismanas
Sėkmės darbe talismanas
Sėkmė finansuose
Sėkmė meilėje

Amuletai (10€, kartu su siuntimo išlaidomis):
Apsauga nuo “blogos“ akies
Apsauga nėštumo laikotarpiu
Apsauga namams

Galite užsisakyti parašydami man ruteliomagija@gmail.com




4. Žvakės. Tiek patyrusiam, tiek mėgėjui žvakės yra labai gera dovana. Jos naudojamos atliekant, bet kokius kerus. 




 5. Dainuojantis dubuo arba du. Tai mano, vienas mėgstamiausių įrankių, tiek valant aplinka, įrankius, tiek meditacijai. Kaip valyti aplinką naudojantis garsą aprašiau čia.






Komentarai