Pirmasis interviu su Rider -White kortomis

Sveiki,

Apie interviu su kortomis jau rašiau čia, kodėl naudoju, kam naudinga ir kam tai padeda. Šį kartą dalinuosi, kaip atrodė interviu su vienomis populiariausiomis taro kortomis - Rider- White leidimo. visi tie kurie pradeda burti ar jau patyrę pas save kolekcijoje turės būtent šias kortas, nes jas lengva skaityti,  intuityviai nuveda prie reikiamo atsakymo, kartais galvoju, kad ją tikrai galima naudoti kaip orakulo kaladę.
Žinoma, kaip ir visur, yra kam ši kaladė nepatinka, nesusijungia su ja ir neatranda savojo ryšio. Taigi šios vienos populiariausių kaladžių pasaulyje pirmasis interviu, kurį esu atlikusi seniai, savo knygelėje:





1.Ši kaladė yra pasiaukojanti ir galinti sunkiai dirbti. Jeigu reikės ji prisitaikys prie kiekvieno žmogaus ir kiekvieno poreikio ar noro.
2. Šios kaladės stiprybė kūrybiškumas, sugebėjimas į problemas ir klausimus pažvelgti kitu kampu ir nurodyti aiškią kryptį.
3. Kaladės limitai - nedirba visiškai su praeitimi, jaunystės ir laiku ir nostalgija, tai daugiau drąsiau ėjimo į priekį kaladė.
4. Iš šios kaladės galima išmokti nauju kampu, naujai pažiūrėti į aplinkinį gyvenimą. Bei nuorodą jeigu reikėtų kaip versti naują baltą lapą.
5. Geriausia dirbti su šia kalade lygiavertiškai kaip ir su kitomis. Geriausia skaityti tiesmukiškai taip kaip atrodo, netgi jeigu atsakymas ir nepatinkamas, jis svarbu ir jį būtina iš transliuoti.
6. Kortos suteiks galų gale ramybę ir reikiamus, nors ir nemalonius, atsakymus.

Komentarai