Kristalų ir magiškų akmenų valymas

Turbūt visada kyla klausimas nusipirkus ar gavus dovanų akmenį ar kristalą, kaip jį išvalyti ir pasiruošti sau. Valymo būdai yra įvairūs, bet visi naudingi, prisitaikykite pagal save.

Geriausias laikas atlikti valymus  sekmadieniais arba  kuomet mėnulis yra svarstyklėse arba vandenyje.


Valymas Dūmais

Vienas iš paprasčiausių ir bene efektyviausių valymo būdų, tai valymas su smilkstančių šalavijo lapeliu ar ryšulėliu (šalavijas turi būti sudžiovintas). Laikome akmenį rankoje ir geriausia, jog iš apačios braižydami 8, valome su smilkstančia šakele.




Valymas Vandeniu

Tai tarsi plovimas po tekančiu (būtinai tekančiu) vandeniu. Galima naudoti patį paprasčiausia vandenį iš krano jeigu akmenys ar kristalai nebus naudojami dideliems ir sudėtingiems kerams. Kitu atveju tik šalinio vanduo. Taip pat pažiūrėkite ar kristalai ir akmenys netirpta vandenyje (pvz. Selenito valyti su vandeniu negalima, nes jis ištirps).




Valymas Garsu

Turite skambantį dubenį ar varpą varpelį, kuris turi stiprią energiją. Vėlgi skambiname ir tuo pačiu metu sukamaisiais judesiais virš kristalo paišome 8.






Tai turėtų būti patys paprasčiausi ir elementariausi valymo būdai. Po valymo seka įkrovimas, bet apie tai kitą kartą ...

Komentarai