Pirmoji kortų dėlionė su nauja kalade

Sveiki,


Taigi, kaip pasiruošti, ką daryti tik gavus taro kortas ar įsigijus. Ką aš darau tik gavus naujas taro kortas. 
Yra keletas žingsnių, pirma išvalymas ir apvalymas, nesvarbu ar kortos naudotos (nusipirktos ar gautos panaudotos) ar visiškai naujos, labai svarbu išvalyti visą energiją, nes nežinia, kas ten galėjo nutikti. Valymą dažniausiai atlieku su džiovintu šalaviju, labai geras ir vienas paprasčiausių būdų išvalyti energiją, ne tik daiktų, bet ir namų. Džiovintas šalavijas labai gerai smilksta ir turi ganėtinai stiprų kvapą. 
Antrasis žingsnis tai vadinamasis interviu su kortomis, tai pati pirmoji dėlionė, kurią reikėtų atlikti prieš buriant, bet kokia kita tema. Šis interviu padeda suprasti kas tai per kaladė, ko iš jos tikėtis, ką ji gali duoti, stiprybės ir silpnybės, iš esmės susipažinimas su kortomis. Taigi pozicijų reikšmės:

1. Taro kortų prisistatymas
2. Kaladės stipriosios savybės
3. Kaladės silpnosios savybės
4. Ko gali išmokyti?
5. Kaip geriausia su tavimi burti?
6. Ką galima gauti iš bendradarbiavimo?

Taigi, gavau naują kaladę "Fountain tarot", autoriai apie ją rašo, kad ji yra pokyčių kaladė, žmonėms turi tarnauti ir padėti. Jungti dvasinę plotmę su žemiškuoju pradu. 



1. Ji suteiks paskutinį stumtelėjimą tikslo link, idėją kuri padės užbaigti nesėkmingą ciklą ar tiesiog užbaigti pradėtą darbą. Ji - paskutinių etapų kaladė.

2. Šios kaladės savybės tokios, kad su ja bendradarbiaujant ji suteiks labai daug. Ji asistuos ir patars nesmerkiant, pasitikint.

3. Šios kaladės silpnosios savybės - gali atskleisti nemažai baimių, klaidų, kurių dažnu atveju galime nebūti pasirengę priimti.

4. Ši kaladė išmokys susitvarkyti su skausmu, baimėmis, jų neignoruos. Išlaisvins iš skausmingo ciklo.

5. Geriausia su šia kalade burti esant ramiai psichologinei ir fizinei būklei, esant ramybei.

6. Buriant su šia kalade galima gauti informacijos, paskatos judėjimui į priekį, netgi tokios įkvepiančios jėgos, požiūrio pakeitimo. 



Jeigu buriate kortomis ir niekada nedarėte "interviu" dėlionės, pabandykite ir susipažinkite su savo kortomis, nesvarbu, kad jos ne naujos :)

Komentarai