Čakrinė švytuoklė


Švytuoklės skaitosi baltosios magijos padėjėja ir pagalbininkė. Visada nešioju vieną papildomą rankinėje, nes kartais sutinku žmones, kuriems jaučiu, jog reikia pagalbos, nuo nusiraminimo, tiek iki išgyvenančių skausmingus įvykius. Pirmasis patarimas, kurį duodu, tai pasiūlau esant sunkiai dienos akimirkai palaikyti delne rankose, sugniaužti, pažiūrėti į besikeičiančias spalvas - tokiu būdu save įžeminam ir grįžtame iš baisių išgyvenimų į realybę, tarsi lengviau medituojame. 
Čakrinė švytuoklė, Ji ne tik atsakys į klausimus "Taip" ar " Ne", surasti daiktus, bet ir padės atblokuoti čakras. Jeigu jums skauda galvą, negalite įsileisti meilės, sunku pamilti pačią save, sunku miegoti, sunku susikaupti, trūkta kūrybiškumo, tai gali būti ženklai, jog jūsų čakros yra blokuotos. Joms atblokuoti padėtų čakrinė švytuoklė, kuri ne tik gali veikti kaip švytuoklė, bet ir kaip pagalba atblokuojant čakras. 
Kiekviena spalva atitinka tam tikrą čakrą nuo žemės (bazinės čakros) iki karūnos čakros. Naudojami tam tikri akmenys, stiprina atitinkamos čakros veikimą, taip lengviau su ja susijungti. 


Komentarai