Kristalų energetinės struktūros: Intro

Sveiki,

    Šį kartą papasakosiu apie Lietuvoje vis dar ne taip populiarias kristalų energetines struktūras, kas jos tokios ir su kuo valgomos.

    Kristalų energetinės struktūros tai specialiai išdėstyti kristalai pagal tam tikrą struktūrą, kurios pagalba, galima pasiekti didesnių ir geresnių rezultatų. Taigi jeigu norite stiprinti sveikatą, malšinti galvos skausmą, gydyti širdies žaizdas, didinti savo dvasines galias, medituoti, skatinti kūrybiškumą, išvalyti susikaupusią blogą energiją ir t.t. naudosite skirtingas struktūras. Yra tam tikri patarimai ir pasiūlymai, kaip juos naudoti, tačiau ilgainiui vidinė intuicija nuveda prie tam tikro geriausio kristalų išdėstymo.

    Esantys susikirtimo taškai sustiprina naudojimų kristalų galią, sukūrus tinkamą kristalų struktūra jaučiasi nuo jų einanti energija (dažniausiai šilumos pavidalu). Žinoma galima nenaudoti servetėles su nupiešta energetine struktūra, tačiau jos pagalba kerai ar meditacija veiks daug stipriau.

Taip pat lengvai paliesiu ir kitą temą apie kristalų ir magiškų akmenų tarpusavio maišymą ir naudojimą. Esu ne kartą girdėjusi, kad labai stipriai bijoma juos maišyti, galvojama, kad atsitiks kažkas blogo - tai mitas numeris vienas. Kristalus ir akmenis galima maišyti, tačiau su ta idėja, kad jie turi vienas kitą papildyti, patobulinti, stiprinti. Sumaišius kelis akmenis, kurie vienas kita "minusuoja" tiesiog nepasieksite norimo tikslo.


Paveiksle dešinėje mano sukurtas meditacinis, jėgų ir galių įkrovimo energetinė kristalų struktūra. Panaudotas Metatrono kubo tinklelis skirtas potencialui, kūrimui, pusiausvyrai, kad sustiprinčiau tinklelį panaudojau kristalus, kurie skirti kūrybai, ramybei, dvasinėms galioms bei papildomai panaudojau stiprinimo kristalus.

Ar bandėte tokius tinklelius? Gal kyla klausimų apie juos? Kokie jūsų mėgstamiausi kristalai? Ar tikite jų galia?

Komentarai